Achteropstappen

De Rhino TowStep

De TowStep is een gebruikersvriendelijke achter opstap, die gecombineerd kan worden met een trekhaak. Het uitneembare middeldeel geeft binnen seconden toegang tot de trekhaak. Met de TowStep hebben aanhangers volledige vrijheid door de indrukwekkende draaihoek van 110 graden. Montage kan eenvoudig tussen de flens en de trekhaak-bol (uitsluitend geschikt voor 2 bouten) en het benodigde montagemateriaal wordt bijgeleverd. Hij is verkrijgbaar in zwart en geel.

De Rhino TowStep Duo

De TowStep Duo is een tweedelige achter opstap voor veilig in- en uitstappen en gecombineerd kan worden met een trekhaak. De TowStep Duo geeft aanhangers volledige vrijheid door een indrukwekkende draaihoek van 110 graden. Montage kan eenvoudig tussen de flens en de trekhaak-bol (geschikt voor 2 en 4 bouten) en het benodigde montagemateriaal wordt bijgeleverd. Het loopvlak is gemaakt van degelijk composietmateriaal, dat zelfs in natte of ijzige omstandigheden goede grip geeft. Het loopvlak is gemonteerd op een robuust stalen frame en biedt een veilige toegang tot de laadruimte van uw voertuig. En is verkrijgbaar in zwart en geel.

De Rhino ImpactStep

De ImpactStep van Rhino Products beschermt uw voertuig tegen parkeerschade bij lage snelheden en beschadigingen tijdens het laden of lossen. De ImpactStep voorkomt schadeherstel en onnodige stilstand van het voertuig. Zeker bij een groter wagenpark kan dit tot behoorlijke besparingen leiden. De ImpactStep is uitgerust met geavanceerde draaibare schokbrekers, die het voertuig ook op de hoeken beschermt. De opstap biedt tevens optimale ARBO-veiligheid omdat het ontwikkeld is voor de volledige breedte van het voertuig en voorzien is van een groot antislip loopvlak.

De Rhino AccessStep

AccessStep is ontworpen met het oog op de dagelijkse gezondheid en veiligheid van gebruikers van bedrijfswagens, De AccessStep vergemakkelijkt het in- en uitstappen, maar biedt tevens een veilig en stabiel platform van waaruit u het dak van uw bestelwagen kunt bereiken. De AccessStep elimineert de noodzaak om op een voertuigband te klimmen en vervolgens te rijken om toegang te krijgen tot uw daklast. Iets wat normaal gesproken een aanzienlijk gezondheids- en veiligheidsrisico vormt. Verkrijgbaar in zwart en geel.