Over ons

In de jaren zeventig werden de eerste bedrijfswagens ingericht. De afdeling bedrijfswageninrichting van Bouwbedrijf de Vries in Leeuwarden hield zich de eerste tijd voornamelijk bezig met het maken van houten inrichtingen. Later werden ook de systeeminrichtingen ingebouwd. Met klanten als de NUON, Essent (toen nog Frigem), het waterleidingbedrijf e.a. groeide de afdeling bedrijfswageninrichting uit tot een volwaardig onderdeel van het bedrijf.

Omdat men zag dat de afdeling buiten zijn jasje groeide in het bouwbedrijf, heeft de huidige eigenaar in maart 2000 het onderdeel bedrijfswageninrichting overgenomen.

In 2004 is gestart met de plannen voor een eigen pand aan de Simon Vestdijkwei 7. Januari 2005 is men begonnen met de bouw van dit nieuwe pand in eigen beheer; de eigenaar van VHD had immers ruime ervaring in de bouw. De opening van het nieuwe pand werd in oktober 2005 gevierd.

Om efficienter te kunnen werken is in 2009 de huidige locatie uitgebreid met een compleet nieuwe werkplaats voor onze VRIPLEX houten inrichtingen.

Sinds die tijd kunt u voor alles op het gebied van bedrijfswagens terecht op onze locatie in Leeuwarden. In onze showroom kunt u alvast een idee opdoen hoe uw bedrijfswagen ingericht zou kunnen worden, onder het genot van een lekker kopje koffie.

U bent van harte welkom!

Harry Hofstra

Nieuwsgierig?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief