Rhino Products

Ladderlift (SafeStow)

De SafeStow4 biedt u snelle, veilige en gemakkelijke oplossing voor het be- en ontladen, zekeren en transporten van ladders.

Verkrijgbaar in verschillende varianten voor het vervoeren van een of twee ladders en met optie voor extra brede of nokladders, Elk aspect van de SafeStow4 is verfijnd om efficiënter te kunnen werken.

SafeClamp (ladderklem)

De Rhino SafeClamp is een revolutionair ladderklemsysteem die sterkte, snelheid en stijl combineert. Het klembint is vervaardigd van hoogwaardig composietmateriaal. Samen met de roestvrijstalen ankerhaak leidt dit tot een hoge corrosieweerstand. De innovatieve “one-touch”-klemmethodiek zorgt ervoor dat de bediening vijf keer sneller is dan traditionele geschroefde ladderklemmen.

Rhino Aluminium Rack

Het Rhino aluminium imperiaal combineert sterkte, stijl en duurzaamheid en resulteert in een toonaangevende imperiaal.

Dankzij het gebruik van een zeer robuuste aluminium legering heeft de imperiaal een uitstekend draagvermogen, waardoor het de perfecte transportoplossing is voor de hedendaagse professionele vakman.

Behalve dat het aluminium corrosiebestendig en duurzaam is, past het eigentijdse aerodynamische ontwerp van aluminium imperiaal het uiterlijk van elk bedrijfsvoertuig.

PipeTube (transportbuis)

Voor het veilig vervoeren van langgoedmaterialen zoals koperen/plastic buizen, leidingen en afwerklatten, zet de PipeTube Pro de maatstaf in Europa. Hij is verkrijgbaar in 3meter, 4meter en 5meter.

KammBars (Aluminium)

De premium dakdrager op de markt

De Rhino KammBar combineert sterkte, stijl en duurzaamheid en resulteert in een toonaangevende imperiaal. Met een draagvermogen van 75kg per drager verhoogt de Kammbar de transportcapaciteit substantieel en het eigentijdse ontwerp past bij het uiterlijk van elk bedrijfsvoertuig.