Equinox RVS Accessoires

Imperialen en dak accessoires

RVS imperialen van Equinox worden pasklaar ontworpen voor elk type bedrijfswagen. De zijkanten van het imperiaal hebben een open frame, hierdoor is de lading maximaal toegankelijk en is het vastmaken van de lading eenvoudig uit te voeren. Alle onderdelen zijn van rond buismateriaal gemaakt, niet alleen mooi om te zien maar ook ideaal bij het vastsjorren van de lading.

Voordelen op een rij

  • Eenvoudige montage
  • Standaard voorzien van ladderrol
  • Aansprekend design, passend bij de moderne bedrijfswagen
  • Licht van gewicht
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Fluisterstil: extra comfort door anti-windruiswikkel aan voorzijde

Side-bars

Genoeg van kostbare dorpel- en bumperschade? De Equinox RVS sidebar biedt uw auto optimale bescherming tijdens het laden, lossen en inparkeren. Nooit meer roest, krassen en slijtageschade aan uw voertuig. Deze RVS accessoires voor dorpel en bumperbescherming zijn schokbestendig en schitterend om te zien!

Een Equinox RVS side-bar geeft uw auto stoerheid en uitstraling! Onze producten zijn op maat gemaakt voor elk type bedrijfswagen. Alle modellen zijn leverbaar in hoogglans en mat. De side-bars sluiten naadloos aan op dorpel- en bumperlijn.

Met de bijgeleverde montage materiaal en handleiding zijn de side-bars eenvoudig te monteren.

Deurladders

Wilt u in weer en wind lading bovenop uw bedrijfswagen kunnen bevestigen? Dan wilt u er zeker van zijn dat uw deurladder veilig is. De RVS deurladders bieden grip in elke situatie, zelfs bij groot draagvermogen. Uw persoonlijke veiligheid staat bij Equinox voorop.

Supersterk en licht van gewicht

Al onze modellen zijn gemaakt van profielen met de juiste wanddikte. Dit maakt de Equinox deurladder supersterk en tegelijk licht van gewicht. Samen met de robuuste ophanging levert dit een zeer groot draagvermogen op.

Opstaptreden

Halveer uw instaphoogte

Wanneer u vaak de laadruimte van uw bestelauto gebruikt is een opstapje wel zo handig. Met een opstapje halveert u namelijk de in- en uitstaphoogte. Het tillen van zwaardere goederen wordt hierdoor een stuk lichter.

Antislip onder alle omstandigheden

Door het speciale antislipprofiel is de RVS opstap onder alle omstandigheden stroef. Op de bouwplaats met modderschoenen of tijdens winterse omstandigheden met sneeuw en ijs.

Combinatie met trekhaak

De opstap kan onder of naast de trekhaak worden geplaatst, afhankelijk van de hoogte van de instap. De opstap wordt zo geplaatst dat de dissel van de aanhangwagen vrij kan bewegen. Ook een bredere uitvoering van de opstap is hierbij mogelijk.