Vloer- en stapelladensystemen

VHD bedrijfswageninrichting heeft vloer- en/ of stapelladensystemen in hout of aluminium. De laden worden volledig in eigen werkplaats vervaardigd en kunnen worden uitgevoerd in elke gewenste hoogte en/ of breedte.

VRIPLEX

Bodembakken met laden

Benut uw laadruimte optimaal met onze bodemladen. Keuze uit bodembakken bij de achterdeuren en/ of een zijdeuroptie. Ook kunt u deze beide opties combineren of geheel naar uw eigen wens.

Aluminium vloer- en/ of stapelladen

ALU-Laden

Onze, volledig in eigen werkplaats geproduceerde, aluminium vloer- en stapelladen.

Sortimo Jumbo Laden

Met de praktische dubbele vloer- of ondervloeroplossing kan de laadruimte tot in de laatste hoek worden gebruikt en dus optimaal worden benut. De grootvolume schuifladen garanderen een hoge belastbaarheid. Ze maken ergonomisch laden en lossen van grote of lange en zware transportgoederen via de achterzijde of zijdeur mogelijk. De grote ondervloerschuifladen zijn afgedekt met een vloer, zodat ze flexibel met een inrichting, WorkMo’s en ladingbeveiligingsconcepten kunnen worden gecombineerd voor een maximaal gebruik van de laadruimte. Met deze compacte uitrustingsmogelijkheid creëert u concepten die een downsizing van uw voertuig mogelijk maken en dat bespaart u geld bij de aankoop van het voertuig.

Blijf op de hoogte

Wordt lid van onze nieuwsbrief